Hoppa till sidans innehåll

2021-04-11 Äntligen är våren på väg och vi kan komma ut i skogen!

11 APR 2021 11:45
  • Uppdaterad: 11 APR 2021 11:45

Verksamhetsarbetet är igång: Föreningen har haft årsmöte, konstituerande möte och första styrelsemötet. Vi är på gång!

I styrelsen ingår Ordförande: Johanna, Vice ordförande: Anna-Karin, Ledamöter: Maria, Susanne och Suppleant: Jenny. Ett härligt gäng som redan roddat i årets uppgifter. Finns alltid plats för flera och vill du vara med och påverka samt bidra med inslag är du välkommen till vårt gäng. Vi tar tacksamt emot hjälp då vår förening just nu är i en generationsväxling och för att kunna fortsätta vårt arbete är vi tacksamma för allt stöd vi kan få. Kontakta oss gärna om det är något som du vill diskutera eller bidra med. Alla är välkomna!

Träningarna kommer igång nu på onsdag den 14 april med Anna-Karin. Därefter blir det mestadels på onsdagar vi träffas. Vi håller oss på avstånd och med alla restriktioner. Träningen startar igång med: Kartlöpning med överraskning. Spännande! Mer information kommer här på hemsidan och FB.

I år kör vi med frivillig swish till föreningen då vi har flera som använder våra kartor/kommer på träningarna men dessvärre inte bidrar med medlemsavgift. 100 kr/person eller 600 kr/familj. Vill du betala in medlemsavgiften kan du gå in på följande länk för mer information: https://www.oknipan.se/foreningen/Medlemskap/

Mer kunskap: Känner du dig osäker hur man orienterar? Vill lära dig mer? Gå in på följande länk för att förstå orientering. https://www.orientering.se/

Det är inte bara en underbar sport där du är i skogen och får energi utan också livsnödvändigt. Att kunna ta sig fram. Förstå väderstrecken, passa kartor när du är på andra platser, att ta sig från punkt A till B. Känner du igen dig?

Vi ser fram emot vad 2021 har att erbjuda och hoppas på att vi får träffa dig på våra träningar och i vår verksamhet. Välkommen! 

Skribent: Johanna Strandlund
E-post: This is a mailto link

oknipan

Snabblänkar

Eventor

Hans-Åkes OL-Snacks

Sponsorer

ADR Konsult

Postadress:
OK Nipan
Storgatan 102
88140 Sollefteå

Besöksadress:
Storgatan 102
88140 Sollefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info