Hoppa till sidans innehåll

Hitta till träningarna :-)


Hur hittar man till träningar?

Träningarna annonseras på hemsidan (www.oknipan.se), på OK Nipans facebook sida och helst i annons i tidningen (föreningsnytt). Programmet mejlas också ut till alla medlemmar som vi har e-post till. Får du inget mejl så anmäl din e-post adress till klubben så även du får våra övriga utskick. Kontakta klubben för mer information.

Varför byter vi oftast träningsplats mellan veckorna?

Som orienterare gäller det att hitta i nya "okända" marker. Som orienterare vill man därför få nya utmaningar varje vecka.

Hur hittar man till träningarna?

Titta i träningsprogrammet vilket plats det ska vara på. Känner du inte till platsen så ring träningsvärden eller kontakta någon annan i klubben. När du känner till platsen, åkt dit och följ vägvisningen som visas med orienteringsskärmar. Vägvisning innebär att man följer orienteringsskärmarna in på den väg som den sitter på. Kommer det en ny skärm in på en annan väg - följ den tills du kommer fram till samlingsplatsen.

Du är välkommen att prova träna med oss 3 ggr, därefter vill vi att du betalar vår medlemsavgift.

Vill du vara med på en tävling?

Är du klubbmedlem står föreningen för anmälningsavgiften. Det gäller dock inte de större sommar-tävlingarna som t.ex. O-ringen som du får betala själv. Du kan anmäla dig via eventor = https://eventor.orientering.se/. Springer du öppna- och nybörjarklasser kan du anmäla dig på tävlingsdagen, vid tävlingscentrum. Är du nybörjare, kontakta klubben om du vill tävla så hjälper vi till att anmäla dig. Då måste du vara medlem i klubben för att kunna tillgodogöra dig anmälnsavgiften. SI-pinnar kan lånas av klubben tills du väljer att köpa en egen.

oknipan

Snabblänkar

Eventor

Hans-Åkes OL-Snacks

Sponsorer

ADR Konsult

Postadress:
OK Nipan
Storgatan 102
88140 Sollefteå

Besöksadress:
Storgatan 102
88140 Sollefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info